At fa kontrol over vores folelser – og endnu vigtigere, vores adfard – er ofte et sporgsmal om at finde en made at andre vores perspektiv eller syn pa situationen Continue Reading

At fa kontrol over vores folelser – og endnu vigtigere, vores adfard – er ofte et sporgsmal om at finde en made at andre vores perspektiv eller syn pa situationen pa.
Ofte er det, vi fortaller os selv, sa automatisk, at vi ikke engang er klar over, hvad det er, vi tanker; alligevel er det vores tankemonstre, der gor os mere vrede eller beroliger os ved at andre den made, vi oplever det, der frustrerer os.


Eksempel 1: At blive afbrudt. Nogen udloser vrede ved at skare dig af i trafikken; du siger automatisk til dig selv ting som: “Sikke et fjols; han har ingen ret til at gore det mod mig; jeg vil havne mig; han gjorde det med vilje; hvorfor er han sa respektlos over for mig? Hvor vover han at gore det mod mig osv.
Alternativer til selvtalk: Prov i stedet at andre din selv-snak til:

Jeg kan forblive rolig; han kan vare en farlig trussel for mig.Jeg er sikker pa, at det ikke er personligt; han afskarer mig, fordi han er stresset og har travlt.Jeg vil ikke strale og sanke mig til hans eller hendes niveau; der er mange grunde til hans eller hendes opforsel; maske har han lige ringet til sin chef, som sagde, at han ville blive fyret, hvis han ikke var pa kontoret inden for de naste ti minutter, eller han reagerer maske pa familiemassige forpligtelser(Lær mere om e adultfriendrfinder mobile app).

https://www.youtube.com/watch?v=gh5VhaicC6g&t=3s

Fordelene ved dit nye perspektiv:

Oget tolerance og storre forstaelse for mulige arsager til den anden bilists darlige opforsel.Beslut dig for ikke at gore hans eller hendes problemer til dit problem. (Husk: Det behover det ikke at vare!)Forsta, at det ikke er berettiget eller rationelt at fa havn for at rette op pa en anden bilists fejl.Husk, at det er skadeligt for samfundet - uskyldige bilister, deres familier og deres kare - at opretholde en fjendtlig holdning i trafikken.

Eksempel 2: Langsom bilist:
Du er sent pa den til en aftale, men sidder fast bag en graharet dame, der korer 15 miles i timen under hastighedsgransen. Dine automatiske tanker: “Hvorfor sker det altid for mig? Hun gor det for at fa mig til at komme for sent. Hvorfor kan hun ikke flytte sig? Hvor er hun dog ubetanksom! Hun burde ikke have noget korekort”.
Muligheder for selv-snak:

(https://www.wellandgood.com/dating-tips/).

Posts from the same category:

admin