Kreativ modstand Jeg har ikke modt alle livsandringer med glade, imodekommende arme. At ga med spark og skrig ind i noget nyt kan virke som en darlig indstilling, men en Continue Reading

Kreativ modstand

Jeg har ikke modt alle livsandringer med glade, imodekommende arme. At ga med spark og skrig ind i noget nyt kan virke som en darlig indstilling, men en sadan dynamik er maske netop det, jeg havde brug for for at drive mig ind i det nye().

I mine dage med at uddanne ledere og andre i New York State Government larte jeg mere om at handtere modstand end i nogen anden sammenhang. Jeg larte at hilse modstand velkommen, men jeg folte mig ikke sa dygtig til at handtere uudtrykt (passiv) modstand.

I de forste ar af min virksomhed tilbod jeg erfaringsbaserede traningsprogrammer, primart for tranere og ledere. En tidligere politibetjent modte op den forste dag af et 3-dages arrangement og gav hojlydt udtryk for sin skepsis.

Hans energi var intens og en smule irriterende for nogle af deltagerne. Men jeg hilste hans energi velkommen og habede, at han ville finde inspiration til at ga derfra med samme intensitet, hvor hans skepsis blev omdannet til entusiasme.

Hans verbale refleksion ved afslutningen af workshoppen begyndte med “hvor har du varet hele mit liv?” Han dakkede hurtigt over sin forlegenhed over sit positive folelsesmassige udtryk med forklaringen: “Jeg har ventet pa at fa en oplevelse af laring som denne hele mit liv. Jeg hadede skolen. Jeg tror, jeg har hadet meget i mit liv. Nu ved jeg, at jeg ikke behover at modsta alting, jeg kan vare mig selv uden at skulle bevise noget.” Vi larte hinanden noget, som ingen af os havde oplevet for. Vi modtes med et formal, som ingen af os var blevet advaret om pa forhand, men fulgte nudges til at dukke op og medskabe en oplevelse(Lær mere om e adultfrienedfinder app iphone).

https://www.youtube.com/watch?v=gh5VhaicC6g&t=3s

At mode op til noget nyt

Jeg kender vardien af at dukke op, selv om jeg nogle gange ikke dukker op. Jeg ved, at jeg nogle gange dukker jeg fysisk op, men er ikke til stede folelsesmassigt, mentalt eller andeligt. I en menneskemangde kan jeg nemt skjule dette, men i mit arbejde kan jeg ikke og gor det ikke. Mit klare overblik og min dybe forstaelse af mit livsformal giver mig styrke til at vise mig frem()(https://www.purewow.com/wellness/online-dating-tips).

Posts from the same category:

admin